Kako do nas

Iz smeri Ljubljana:

Avtocesto v smeri Ljubljana-Koper zapustite na izvozu Brezovica pri Ljubljani. Na semaforju prečkate Tržaško cesto in peljete naravnost v smeri proti Dobrovi. Na Dobrovi zavijete levo, potem na krožnem križišču zavijete na drugem izvozu v smeri proti Horjulu. Čez cca 11 km pripeljete v naselje Horjul, kjer greste še kar naravnost in čez cca 3 km pridete v naselje Vrzdenec. Čez cca 500 m boste na desni strani videli kapelico in za kapelico na desni strani je podjetje Krili d.o.o.

Iz smeri Vrhnika:

Če zapustite avtocesto na Vrhniki, zavijete na semaforju levo, za Petrolom zavijete desno v smeri proti Horjulu. Od tu peljete naravnost skozi Vrhniko in po lokalni cesti samo naravnost cca 8 km do Horjula. V Horjulu na križišču zavijete levo v smeri Vrzdenec ali Šentjošt. Čez cca 3 km pridete v naselje Vrzdenec. Čez cca 500 m boste na desni strani videli kapelico in za kapelico na desni strani je podjetje Krili d.o.o.

Naslov:

KRILI D.O.O.
VRZDENEC 85, 1354 HORJUL
T. 01 75 00 333, F. 01 75 49 333, E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zemljevid:

 
Copyright © 2022 Krili. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne strani Scarlet.si